Céginformáció

"Try not. Do or do not. There is no try."
Yoda - Jedi Master

Rólunk

Menedzsment

A cég tulajdonosai 1997-ben kezdték szakmai karrierjüket hazai és nemzetközi hátterű vállalkozások munkatársaiként. A Grand Consulting és a TheCompanyHouse jelenlegi formájában és tulajdonosi háttérrel 2003 óta végez cégalapítást, számviteli szolgáltatást, adótervezést, üzletviteli tanácsadást és egyéb kapcsolódó adminisztratív szolgáltatásokat – szorosan együttműködve magyar és külföldi ügyvédekkel, könyvvizsgálókkal, befektetési alapokkal, befektetési tanácsadókkal.

Ügyfelek

Az elmúlt közel években több száz bel- és külföldi tulajdonosi hátterű mikro-, kis- és középvállalkozást tudhatunk ügyfélkörünkben. Vállaljuk mikro-vállalkozások könyvelését is, de nyújtunk összetett számviteli, könyvelési és menedzsment szolgáltatásokat a magyar szabályok és nemzetközi számviteli szabványok szerint közepes méretű magyar tulajdonosi hátterű valamint nemzetközi cégcsoportok magyar leányvállalatainak, külföldi cégeknek és magyar telephelyeiknek, kereskedelmi képviseleteiknek.

Minőség

Szolgáltatásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a belső ellenőrzésre, a tanácsadói feladatok ellátásra és az ügyfelek folyamatos tájékoztatására vállalkozásának aktuális helyzetéről és a gazdasági környezet változásairól. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, munkafolyamatainkat folyamatosan javítjuk – hatékony és egyszerű, környezet és munkaerő kímélő feladat-végrehajtásra törekszünk.