Cégalapítás

Kész cégek | Közös iroda | Székhely szolgáltatás
Bankszámla | Céginformáció

Székhely szolgáltatás

Székhely szolgáltatás

Társasá és egyéni vállalkozások, külföldi vállalkozások magyarországi telephelyeinek és kereskedelmi képviseleteinek nyújtunk székhely szolgáltatást korlátozott számú vállalkozás részére, Budapesten, az 1. kerületi irodánkban és Csomádon valamint Újlengyelben – két Pest megyei településen, ahol nincs iparűzési adókötelezettség. A székhelyen adóhatóság fogadására, könyvelési és irodai adminisztratív szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

Postatovábbítás

A székhelyszolgáltatásunkbe beletartozik az ügyfeleink bejövő leveleinek átvétele, digitalizálása és továbbítása az ügyfél email címére. A levelek eredeti példányát megőrízzük az irodánkban vagy plusz díj ellenében postán vagy futárral továbbítjuk a kívánt névre és címre.

Tárgyaló bérlés

Zárt vagy közös helységben lévő 4-8-14  személyes tárgyalóinkat kiberelhetik megbeszélésekre, bemutatókra, hatósági ellenőrzések lefolytatására. A tárgyalóbérlés óradíja a  wifi elérést és a frissítők árát is tartalmazza.

A székhely szolgáltatás díja éves díja – 60 000 forint + ÁFA – minimum egy évre előre fizetendő és magába foglalja a postakezelés (szkennelés, email továbbítás, tárolás) díját is, kivéve a postaköltséget. A tárgyalóbérlés óradíja a tárgyaló méretétől függően 4 000, 8 000 vagy 14 000 forint + ÁFA.

A szolgáltatás megrendelheti emailben vagy személyesen irodánkban. A szolgáltatási díjakat bankkártyával, banki átutalással vagy készpénz befizetéssel egyenlítheti ki.